Hoe gaan wij te werk

Algemeen

Wij fokken op Gezondheid en Karakter en al onze ouderdieren zijn uitgebreid getest op genetische afwijkingen. Wij fokken op zeer kleine schaal. Gemiddeld 2 a 3 nestjes per jaar.

Omdat wij alle tijd, zorg en aandacht aan de pupjes willen geven.

Onze pupjes worden dan ook midden in de woonkamer geboren en groot gebracht met kinderen, katten en andere honden.

Zindelijkheidtraining

Vanaf 4 weken starten wij met zindelijkheidtraining. Dit doen wij doormiddel van een bak met kattenbak houtkorrels, waar wij ze regelmatig op zetten. De pups krijgen zo een goede start met het begin van zindelijkheid.


Socialisatie

Naast alle gewone geluiden, zoals stofzuigen, vegen, dweilen, muziek, koken etc… die ze vanaf dag gewend zullen zijn, beginnen wij vanaf de leeftijd van 6 weken de socialisatie van de pupjes uitbreiden. Dat wil zeggen, geen pupkennel meer als wij thuis zijn. De pupjes zullen dan gewoon met onze roedel mee lopen. In huis en buiten. Naar buiten uiteraard nadat ze hun 1e enting hebben gehad. Zij zullen dan wennen aan tractoren, vrachtwagens, auto’s, fietsers en voetgangers.


De pupjes worden
• Ingeënt
• Ontwormt op de leeftijd van 2, 4, 6 en 8 weken
• Gechipt
• Geregistreerd

Ze krijgen mee
• Europees Dierenpaspoort
• Afstammingsbewijs / Stamboom
• Gezondheidsverklaring Dierenarts
• 1 maand gratis dierenkosten verzekering ( Dit is helaas mogelijk als men in Nederland woont )
• Leuk puppakket


Wij werken met inschrijving op een nest.
Dit houd in, dat u zich kunt inschrijven voor een te verwachten nestje. Dit is geheel vrijblijvend.
Wij nemen dan contact met u op als de pupjes geboren zijn. U mag dan een pup reserveren. Wij doen dit op volgorde van inschrijving. Als u de pup wilt reserveren, vragen wij een aanbetaling van € 300,00. Deze word uiteraard in mindering gebracht van het totaalbedrag bij ophalen. Mocht u pup onverhoopt ziek worden of overlijden dan storten wij u aanbetaling terug.

Mocht u echter de pup zelf annuleren dan volgt er geen restitutie van de aanbetaling.

Vanaf de geboorte tot de leeftijd van 4 weken, houden wij u op de hoogte doormiddel van WhatsApp met foto’s en video’s. Vanaf de leeftijd van 4 weken bent u van harte welkom om ( in overleg ) zo vaak mogelijk bij uw pup op knuffel bezoek te komen.

Heeft u interesse of vragen ?
Dan mag u vrijblijvend contact met ons opnemen. Uiteraard bent u ook van harte welkom om kennis met ons en onze honden te maken.